ŞANLIURFASPOR’A YAZIK OLUYOR!

Şanlıurfaspor zor günler yaşıyor. Ufak tefek desteklerle çıkıyorlar maça. Maç öncesi yayınlanan kulüp çalışanın videosu her şeyi anlatıyor. Yazacak çok bir şey yok bu konuda. Ne diyelim ki birçok köklü kulüpler gibi Şanlıurfaspor’a da yazık oluyor…

Şöyle bir düşündüm de İsmail Başkan ve Yüksel Bey gelmemiş olsaydı ne olurdu? Geçmişte türlü maddi sıkıntıları yaşayan bir kulüp olduğumuzu ne çabuk unuttuk? diyerek not düşüyorum sadece…

Samsunspor için geçen sezon atılan adımlar olmasaydı halimiz ne olurdu tahmin etmek çok zor değil.

Ertuğrul Hoca, bir maçlık cezası nedeniyle tribünde izledi maçı. Sarıyer maçıyla birlikte sahada olacak.

Maç için aslında çok diyecek bir şey yok. Goller biraz geç geldi diyebiliriz. Şanlıurfasporlu futbolcular ellerinden geleni sahada gösterdiler. Bu mücadeleden ötürü kendilerini tebrik ediyoruz. Kalecileri birçok gole de izin vermedi.

Net kaçan gollerin ardından gelen penaltı golüyle birlikte perde açılmış oldu. Penaltıyı kullanan Kubilay ile ilk golümüzü bulmuş olduk. Yine kaçırdığımız gollerin ardından ilk yarıyı tek golle bitirince muhtemel gelen uyarıyla ikinci yarı gelen gollerle fark açılmış oldu.

Bahattin’in iki golüyle birlikte Atabey ve Guido’nun da golleriyle maçı 5-0 kazanmış olduk.

Manisa Fk kazanmaya devam etti. Belki bir sürpriz olur mu diye bekledik ama onlar bizim gibi rakip seçmediler ve işlerini ciddiye alarak dolu dizgin devam ediyorlar. Dilerim ki bir yerde dur diyen olur.

Ertuğrul Hoca, bu takıma belli dokunuşlar yapacaktır. En önemlisi de futbolcuların seviye atlamalarına yardımcı olmaktır. Teknik kapasitesi buna müsait olan oyuncular bulunuyor.

Yine oyunun yönlendirilmesi ve temposu da buna eklenmelidir. Kendisinden beklentimiz haliyle büyük. Gerisi rakibin puan kaybetmesi ve ileri ki maçlarda alınacak sonuçlara kalacaktır.

İsmail Uyanık, yaptığı açıklamalarla Ertuğrul Hoca’yı da ziyaretiyle var olan dedikoduları da bertaraf etmiş oldu. Kendisine yakışanı yaptı. Bu tür açıklamalar ve eylemlere ihtiyaç var.

Gözler bir taraftan da Yüksel Bey’in pazartesi yapacağını duyurduğu basın toplantısına çevrildi. Dilerim kendisine has bir üslubu olan Yüksel Yıldırım, yapacağı açıklamalar kucaklayıcı ve kuşatıcı olur. Şuan en büyük ihtiyaç kuşkusuz ki bütünleştirici ve birleştirici üslup. İlla ki belli sorunlar, ortalıkta dolaşan asılsız iddialar ve hak etmediği tepkiler var. Lakin bunu sezon sonuna bırakmasını dilerim. Şimdilerde kulübün menfaati adına ve oluşan iyi hava adına kılıçları çekme değil kuşatma vaktidir.

Kazanan daima Samsunspor’umuz olsun…

Bir yanıt yazın