TRANSFER ŞART!

Yorum yapmanın da bir anlamı olmalı. Takım eksik olmaz, teknik heyet maç dışı etkenlere kapılmaz, kadronuz yeterli olur vs. Şimdi bizim işimizde ilk yarıya göre oldukça zorlaştı. Kimi eleştireceksin ve eksikleri yazacaksın.

Stoperlerin gitmiş, orta alanın yok. Toplamda 5 forvet ile sahada olmuşsun. Bir Angan girmemiş sahaya. Sahi neyi eleştireceğiz?

Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen futbolculardan varoluş mücadelesi bekliyorsun. Sahada daha çok kendilerini adeta yırtmalarını bekliyorsun. Topu en azından daha iyi kullanmayı görmeyi istiyorsun.

Sonra ne olabilir diye düşünüyorsun. Teknik Direktör kenarda orta alanda oyuncun varsa öncelik onun olur. Forvetten orta saha çıkarmazsın en azından diyorsun. Ama Gökay gibi bir adam iş işten geçince sahaya giriyor. Chibuike den böyle bir maçta değilde ne zaman faydalanacaksın? Beyimin ikinci yarı başında aklına geliyor.

Samaras orta alanda çabalasın dursun. Muhammet rakip defansta kaybolup gitsin. Göksu da elinden geleni yapsa da gol yollarında etkili olamıyorsunuz. Gol pozisyonu sağlayacak ve kanatlara inecek adamlar ileri çıkamıyor. İki Ahmet çakılıp kaldılar yerinde. Bir kez çıktı Cebe olanı oda topu auta attı.

İlk yarıda acil forvet gerekiyor derken şimdi acil stoper gerekli diye bağırıyoruz. Evet evet söylemiyoruz, bağırıyoruz. Ama nasıl olacak. Önce tahta kalkacak, sonra bu bölgeye bu saatten sonra futbolcu bulacaksın. Tabi tüm bunları yapacak yönetim de yok. Aday da yok. Eldekinin kıymetini bilemeyen insan misali elden gidince anlıyoruz.

Oyunu dengelediğimiz anlarda geldi penaltı. Erkam, penaltı yapmadı kurnaz Özgürcan aldı penaltıyı. Ama karar böyle. Bir sözde Ercan’a, kardeşim iyisin hoşsun da öyle mi yapılır penaltı. Göstere göstere hareket, birde sarı kartın var. Dua et hakemin insafına geldin yoksa kritik Manisa maçında yoktun.

İkinci yarı Chibuike ve Ayite ile biraz daha rakip alanda olduk. Samaras ile gole yaklaştık. Yine Oğuz’un şutu sahne aldı. Kaleci güçlükle de olsa topu çeldi. Ancak yenilen ikinci golden sonra tüm konsantrede dağıldı.

Rakibinde bulduğu pozisyonlar oldu. Bunlar şans mı dersiniz beceriksizlik mi ama fark daha erken artabilirdi.

Sayın Valimizin hakkını ödeyemeyiz. Kişisel çabalarıyla en azından takımın dağılmasını önlemiş oldu. Tahta kalkacak diye söylentiler var. İnşallah gerçekleşir ve acil noktalara transferler yapma imkanı olur.

Bu saatten sonra bu takımın en azından ligde kalabilecek sonuçları almasını beklemekten öte beklentiye de girilmemesi gerekiyor.

Bir yanıt yazın